Bel Bram, want die weet er veel van!
06 46 13 61 75
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Over TireSealant.nl

Bram HammingaTireSealant.nl is een onderdeel van PrimaBeef. PrimaBeef is een agrarisch bedrijf wat zich voornamelijk bezig houd met het mesten van kalveren, het bedrijf wordt gerund door Bram Hamminga. Ik (Bram) ben een kleine 10 jaar geleden als zij-instromer met dit bedrijf begonnen. Thuis was er geen boerderij om voort te zetten, maar boeren wilde ik graag.  Nu staat er een leuk bedrijf waar ik dagelijks met hart en ziel voor mijn kalveren zorg.

Ook bij mij was er de ergernis van de lekke en langzaam leeg lopende banden. Zo was er een shovel-band die eens in de week opgepompt moest worden, het lek heb ik nooit kunnen vinden, dus ik had al over van alles nagedacht hoe dit probleem op te lossen. In de winter van 2016 kwam ik op YouTube een filmpje tegen van Onelonleyfarmer die op een prachtige manier de kwaliteit van TireJect demonstreerde. (zie video's op deze pagina)

Benieuwd naar het product heeft een vriend een kleine verpakking voor mij meegebracht uit Canada. Natuurlijk direct de TireJect in de shovel band gedaan. Dit was in februari 2017, sinds dien heb ik de band nog niet weer hoeven oppompen.

Overtuigd van de werking heb ik toen contact gezocht met TireJect in de USA. Dit geweldige product moest toch ook aan deze kant van de oceaan beschikbaar zijn. Niet lang daarna werd Tiresealant.nl exclusief importeur en dealer van TireJect in Nederland en Europa. We staan je graag ten dienste!

Leverancier van de enige echte TireJect tire sealant, rechtstreeks vanuit de USA
Tire Sealant
Uiterburen 80
9636EG, Zuidbroek

Email: info@tiresealant.nl
Telefoon: +31 (0)6 46 13 61 75
BTW-nr: NL851781068B01
KvK: 55599729

Voordelen

Levering binnen 2 dagen
14 dagen zichttermijn
Kostenbesparend
Betaalbaar
USA kwaliteit
Makkelijk in gebruik
Betalen met iDeal
Niet goed = geld terug