Skip to main content

Winkelwagen

Close Cart

Tractorbanden, en banden van andere agrarische voertuigen hebben veel te lijden door het gebruik. Je rijdt er tenslotte niet alleen mee over fraai aangelegde en onderhouden asfaltwegen.

En hoe groter het voertuig, des te duurder de band. Met TireJect bespaar je honderden, zo niet duizenden euro’s, door de band zelf te repareren of te vervangen (duur!)

Typische problemen bij tractorbanden zijn lekken door spijkers, schroeven, glas en ander materiaal in het loopvlak of de wang van de band. En een ander veelvoorkomend probleem is langzaam lekken via de velgrand doordat de band harde betonranden raakt of anderszins -horizontaal- ingedrukt wordt. Dit is ergerlijk want de band loopt te langzaam leeg waardoor het pas opvalt als je aan de gang wilt. En dan moet je eerst langs de compressor. Gedoe dus.

Het voordeel van TireJect bij gebruik in voertuigen voor lagere snelheden is dat het 18 tot wel 24 maanden werkzaam is. Ook kan het uit de band verwijderd worden indien het niet meer nodig is. Het middel, bestaande uit vloeibaar rubber, water en Kevlar, beschadigt de band dus niet, een euvel wat veel andere bandenmiddelen wel hebben.

Daarnaast is het middel zeer snel werkzaam: laat de band leeglopen, injecteer de juiste hoeveelheid in de band, stop de ventielkern weer terug en pomp de band op. De band een paar keer roteren, en klaas is kees.

Dus heb je last van een tractorband die langzaam leegloopt, een lek heeft, of last heeft van droogrot, en je wil zuinig omspringen met je geld? Gebruik dan TireJect, hét middel voor agrarische voertuigen. De landbouw vaart er wel bij.