Skip to main content

Winkelwagen

Close Cart

Wie kent het niet, wil je je gras maaien, is er weer een band zacht of leeg. Misschien wel een van de grootste ergernissen van het grasmaaien. Maar dat is niet meer nodig. In een handomdraai zijn de banden lekvrij te maken met TireJect. Met TireJect repareer je een lekke band, maar je voorkomt in de toekomst ook lekke banden. En dat ook nog voor het spreekwoordelijke prikkie.

lekke grasmaaier band

Wat kost dat “prikkie” dan?

Om alle 4 banden van de maaier te behandelen ben je ongeveer 1 liter nodig, 150ml voor een voorband en 300ml voor een achterband. Voor €24.19 heb je al een 295ml pakje in huis, dit is genoeg voor 1 achterband of 2 voorbanden. Heb je aan 1 pakje niet genoeg? Dan is kan je naar behoefte losse navulverpakkingen bij bestellen. Maar let op dat je bij een bestelling wel het drempel bedrag voor gratis verzenden haalt.

grasmaaierband repareren

Ook beschadigt een grasmaaier band nog wel eens door verborgen rommel in tuin of weiland. Een vergeten tentharing, een stuk prikkeldraad, een spijker of schroef in een oude plank en wie kent hem niet, de meidoornhaag. De plaag van elke band, maar met TireJect in de banden is ook dit probleem eenvoudig en goedkoop op te lossen.