Skip to main content

Winkelwagen

Close Cart
ErvaringenToepassing

Ervaringen met Tireject lekpreventie en bandenreparatie

By 4 november 2018juni 27th, 2020Geen reacties

In Nederland is ons product nog relatief onbekend. Helaas ook doordat de ervaringen in het verleden met lekpreventie en banden reparatie nogal wisselend waren. Dus staat de markt er sceptisch tegenover, en dat is heel begrijpelijk. Het is voor TireSealant dus zaak om de verschillen met het verleden, en met de aanwezige middelen in de markt duidelijk te maken.

In de Verenigde Staten is het product al langer op de markt en de gebruikerservaringen zijn samen te vatten met de volgende tabel:

Tireject is beter dan andere lekpreventie middelen voor loopvlak, bandwang en velglekken

Ja, de concurrentie stopt lekken in het profiel van de band, maar daar blijft het dan bij.
Alle andere lekken worden door TireJect ook gedicht, zoals:

  • lekken in de zijwand (de ‘wang’) van de band
  • lekken via de velg rand
  • lekken door droog rot van de band

Hier enkele vertaalde reacties van Amerikaanse gebruikers. Een volledig (Engelstalig) overzicht vind je hier.

Wondermiddel voor de zijkant van de band

Ik raakte een steen of iets van dien aard in West-Virginia wat resulteerde in 2 gaten in de bandwang van mijn achterband, een Maxxis Bighorn 2.0. Er leek weinig anders op te zitten dan de band te vervangen maar dankzij jullie product loopt de band nog steeds als nieuw. Ik kwam bij jullie terecht door te googelen op repareren zijkant band. Dit product kan ik zeker aanraden als het om de zijkant van de band gaat.

Werkt perfect!

Het is erg gemakkelijk in gebruik. De krik eronder zetten, het ventiel losschroeven, band leeg laten lopen, het spul erin, ventiel er weer op, oppompen en wegrijden. Geen lek meer gehad sindsdien. Het conflicteert niet met de bandenspanningsmeter op mijn Chrysler Pacifica. Ik beveel het van harte aan!

1996 Dodge Ram 2500 diesel 

Het product werkte prima voor mijn pickup truck. Ik heb de hele zak erin gedaan omdat mijn banden last hebben van droogrot en steeds langzaam leegliepen. Heb de banden niet meer hoeven op te pompen. Ik adviseer het van harte!

Uitstekend product

Ik gebruik het product op al weer de tweede band van mijn auto. Het lek was meteen gedicht en heeft geen invloed op mijn bandendruk meter. Ik heb geprobeerd het lek te vinden bij meerdere bandencenters, en dat lukte niet, en nu met dit product heb ik al een week geen last meer.

Overzicht van reacties (stand op 19 november 2018):

TireJect klanten geven hun mening